Hvorfor butik i Pandrup?

Jørgen startede KreaLaden op i 2018 med et ønske om at være den lokale hobbybutik, hvor man kan få vejledning, tips og tricks og ikke mindst hobbyartikler i god kvalitet til rimelige penge.

Alle produkterne er testet af og bruges af os selv til egne kreative projekter og til workshops. Vi kan godt lide at finde producenter og produkter, som er af høj kvalitet – f.eks. har vi et samarbejde med Three Scopes.

Du kan også møde os ude i byen

Vi sætter stor pris på at komme ud og møde jer og få en snak om hvilke kreative projekter I har gang i og dele tips og tricks. Derfor deltager vi på en del messer rundt omkring i landet og et par gange om året mødes vi til We Love 2 Scrap. We Love 2 Scrap afholder vi sammen med bl.a. KreaKis og ShopKreativ.

Eller benytte vores webshop

med udvalgte produkter til bl.a. at lave kort, scrapbooking, smykker, keramik og malerier. Vi har nogle startsæt, hvis man ønsker at prøve en ny hobby af og vi har materialer og værktøj til næsten alt lige fra at lave en keramikvase, kortet til gaven, fortællingen om børnenes opvækst, smykkerne til julefesten eller uret, som fortæller hvornår nytåret skal fejres. Kan du ikke finde det så spørg 😊